Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от infectedqsi Покажи съобщение
    Здравейте, предстои ми да си купя кола и съм хвърлил око на няколко Алфа Ромео модели 147 и 156. Ще се радвам на информация относно разхода на гориво, дали е скъпа поддръжката, ако имат някакви недостатъци, а също и дали за тези модели (произведени 2000-2003) е нормална цена от порядъка на 2500-3000 лв. Струва ми се малко евтино затова питам. Благодаря
    Колега има много писано по въпроса за въпросните коли.Използвай търсачката. Цената не ми се вижда нормална от 2-3000лв за запазена в добро състояние кола. Задължително я закарай в сервиз за диагностика.
    Успех.
    Alfa 156, 2.0 TS
    VW Vento 1.8- Бившата
    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Малко лични впечатления за нов внос 156ца дизел:

Нов внос за 4к. Еко такси , регистрации, каско, ГО - не ни интересуват.
      Рециклират се 2та долни носача, сменят им се тампоните, сменят се тампоните на горните носачи, слагат се ладови на стаб. щанга, 4 беалети, малко тампони отзад, съединител, термостат, накладки, дискове и горе долу замясва на читава алфа.

Всичките тия неща, пропуснал съм нещо със сигурност са +1,5-2к.

Ако ще я правиш изрядна - търси я максимално евтина и в добър вид и състояние на мотора.
      ex - 147 16v multijet

Comment

• Да видях че има много писано, извинявам се, благодаря!

Comment

• на всички 147ци задните емблеми завъртат ли се или моята е залепена. вслучей че не можеш да отвориш багажника с централното какво правим ?

Comment

• Първоначално публикувано от slavi88 Покажи съобщение
            на всички 147ци задните емблеми завъртат ли се или моята е залепена. вслучей че не можеш да отвориш багажника с централното какво правим ?
            Залепена си е.
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

• интересно.защото гледах на 1 приятел неговата се върти и има ключалка.явно е слагана отделно или от друга алфа

Comment

• Първоначално публикувано от slavi88 Покажи съобщение
                .... или от друга алфа
                Не бих казал. И на моята бивша 147-цата и се въртеше задната емблема и имаше ключалка.
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• значи е залепена... с цел кражби

Comment

• Според мен - има и такива с неподвижни емблеми.
                    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                      Според мен - има и такива с неподвижни емблеми.
                      Подозирам, че 47-ците с по 2 бутона на ключа имат и ключалки, а тези с 3 нямат, но това си е мое наблюдение, като цяло едно е сигурно - някои просто нямат ключалка на багажника.
                      ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Според мен зависи от нивото на оборудване. Аз имам 3 бутона на ключа и ключалка на задната врата. Ниво distinctive.
                        Alfa 147 1.9 JTD 8V 115 hp

Comment

• Значи, както обикновено - мешавицата е пълна.
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

• И моята е distinctive и не се отваря, проверявал съм, няма чужди намеси.
                            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• молете се да не ви се развали механизма за отваряне

Comment

• На 90 % от дизелите (147) емблемата е без механизъм.
                                На 90% от бензините (147) емблемата е с мехънизъм,

Моята беше жтд - нямаше мех.
                                За три години никога не съм имал грижи.
                                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Working...
                                X